• Ενέργεια (kcal/100g και kJ/100g)
  • Λιπαρά
  • Κορεσμένα Λιπαρά
  • Υδατάνθρακες
  • Σάκχαρα
  • Πρωτεΐνες
  • Αλάτι – Νάτριο (Na)
  • Εδώδιμες ίνες
  • Υγρασία
  • Τέφρα
  • Μονοακόρεστα + Πολυακόρεστα + κορεσμένα λιπαρά οξέα
  • Trans λιπαρά οξέα
  • Χοληστερόλη
  • Πίνακες ΠΠΑ (Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς)
  • Συντηρητικά (Νιτρικά, Νιτρώδη, Θειώδη, Βενζοϊκό, Σορβικό οξύ κ.λ.π.)
  • Ιχνοστοιχεία (ασβέστιο, σίδηρος, νάτριο, κάλιο, ψευδάργυρος κ.λ.π.)
  • Βαρέα μέταλλα (μόλυβδος, κάδμιο, αρσενικό, υδράργυρος κ.λ.π.)
Συμβουλές και καθοδήγηση στη δημιουργία ετικέτας σύμφωνα με τον Κανονισμό 1169/2011/ΕΕ